دکتر نواف تکروری: از همه احزاب درخواست می کنیم که براداران هداپاری را الگو بگیرند
دکتر نواف تکروری، رئیس اتحاد علمای فلسطینی گفت: برادران هداپاری خود را به علت حمایتشان از غزه و آرمان فلسطین تبریک گفته و از همه احزاب درخواست می کنیم که این برادرانمان را الگو بگیرند.
پنجمین کنگره فوق العاده هداپار روز یک شنبه در آنکارا برگزار شد.
در این کنگره زکریا یاپیجی اوغلو بار دیگر به ریاست این حزب انتخاب شد.
دکتر نواف تکروری، رئیس اتحاد علمای فلسطینی به علت کنگره ای که برگزار شد هداپار را تبریک گفت.
در این پیام آمده است: به علت کنگره انتخاباتی به برادران هداپاری تبریک می گوییم. کنگره خود را تبدیل به حمایت آشکار از آرمان فلسطین و غزه نمودند.
وی اشاره کرد که این اثبات واقعی شرکت آنان در این آرمان می باشد.
تکروری در پیام خود تاکید کرد: همه احزاب در ترکیه و کشورهای دیگر را به الگو گرفتن برادران هداپای خود دعوت می کنیم. کنگره هداپار را به آنان تبریک گفته و از خداوند می خواهیم که آنان را در خدمت به کشور و ملتشان موفق بگرداند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که دومین نشست درباره افغانستان با مشارکت کشورهای همسایه این کشور، در ماه مارس برگزار خواهد شد.
نظامیان رژیم صهیونیستی اعتراف کردند فردی را که در کرانه باختری به بهانه «مشکوک بودن» به سوی او تیراندازی کردهاند، یک شهرکنشین بوده است. این شهرکنشین بهشدت زخمی شده است.
خوزه آنتونیو کاست، سیاستمدار راستافراطی و فرزند یکی از مقامات پیشین نازی که به حمایت آشکار از رژیم صهیونیستی شهرت دارد، با پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری شیلی به قدرت رسید. پیروزی او موجی از بحثها و واکنشها را در داخل شیلی و در سطح بینالمللی به همراه داشته است.
در پی بارندگیهای شدید و ناگهانی در شهر آسفی (صافی) مراکش، شمار جانباختگان سیل به ۲۱ نفر افزایش یافت. بارشهایی که در مدت کوتاهی شدت گرفت، خسارتهای گستردهای به این شهر وارد کرد.